Interveste Utrecht

Interveste Utrecht

Antikraak en leegstandbeheer

Interveste is gespecialiseerd in Antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in Utrecht beheert Interveste woningen, appartementen, en schoolgebouwen. We beheren als leegstandsbeheerder deze gebouwen voor onze Utrechtse opdrachtgevers.

In de regio Utrecht beheren we namens meerdere gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en andere partijen antikraakwoningen, tijdelijke huurwoningen, antikraakkamers, tijdelijke werkruimtes, expositieruimtes etc.

Mijn Interveste

Je kunt je hier inschrijven voor een Mijn Interveste account zodat je mailalerts kunt instellen en direct op de hoogte bent als er aanbod beschikbaar komt in Utrecht. Met je account kun je ook direct reageren op al het aanbod en de juiste documenten uploaden,

Inschrijven Mijn Interveste

Interveste Utrecht

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht
Telefoon: 088-6262200

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 16.00 uur
Bezoek op afspraak

Prijzen van woonruimte in Utrecht

In de vijf grootste steden van Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven) stegen de huurprijzen van woningen in de vrije sector het hardst. Van 2021 naar 2022 stegen de prijzen met 6,6%. Dat blijkt uit onderzoek van Pararius. De gemiddelde prijs per vierkante meter in Utrecht is 17,77 euro.

Voor een antikraakwoning betaal je per maand echter net iets meer dan 100 euro per maand. Dus als je een appartement van 50m2 via Interveste vindt en daar bijvoorbeeld 110 euro per maand voor betaalt, kom je uit op net iets meer dan twee euro per vierkante meter. Nogal een verschil!

Antikraak en tijdelijke huurwoningen in Utrecht

In Utrecht kunt je terecht voor antikraak of goedkope huurwoningen via Interveste. Interveste helpt leegstand in Utrecht tegen te gaan door middel van tijdelijke werkruimtes, maar je kunt ook terecht in Utrecht voor een antikraakwoningen of kamers of tijdelijke huurwoningen.

Wil je weten of er momenteel woningaanbod is in Utrecht? Check dan het overzicht van actuele huurwoningen en antikraakwoningen.

Naar woningaanbodpagina

Onze blog artikelen over Utrecht