Interveste Amsterdam
Antikraak Amsterdam - Kantoor Interveste Amsterdam

Antikraak Amsterdam

Leegstandsbeheer en antikraak Amsterdam

Interveste is gespecialiseerd in antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in regio Amsterdam beheert Interveste meerdere woningen, appartementen, en schoolgebouwen. De gebouwen worden voor onze opdrachtgevers door ons in beheer genomen. Opdrachtgevers zoals gemeentes, de overheid, zorginstellingen, woningcorporaties en vastgoedeigenaren komen bij ons voor onze diensten die hun vastgoed helpen te beschermen. Antikraak Amsterdam is mogelijk door bewoners en ondernemers tijdelijk te laten wonen of werken in deze panden.

Kantoor in Amsterdam

Als er een stad is die van oudsher te maken heeft met kraakpanden dan is het Amsterdam wel. Interveste beheert ook in Amsterdam tijdelijke huurwoningen en antikraakwoningen. Met ruim 800.000 inwoners is Amsterdam de grootste stad van Nederland. Antikraak of tijdelijke huur kan in Amsterdam bijvoobeeld voor studenten een uitstekende oplossing zijn om goedkoop te wonen om en rond de meer dan 165 grachten die de stad telt.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Interveste een kantoor heeft in de hoofdstad. Op deze pagina vind je de adresgegevens van Interveste Amsterdam.

NU wonen in Amsterdam

Nu beschikbaar in Amsterdam op onze woningaanbod pagina: goedkoop antikraak wonen in Amsterdam.

Voor slechts € 295,- per maand all-in kun je nu wonen in een pand waar jij je eigen kamer krijgt. De keuken en badkamer deel je met enkele andere bewoners die net als jij kunnen profiteren van dit bijzonder goedkope aanbod.

Mijn Interveste

Je kunt je hier inschrijven voor een Mijn Interveste account zodat je mailalerts kunt instellen en direct op de hoogte bent als er aanbod beschikbaar komt in Amsterdam. Met je account kun je ook direct reageren op al het aanbod en de juiste documenten uploaden,

Inschrijven Mijn Interveste

Interveste Amsterdam


Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Telefoon: 088 626 2200

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 16.00 uur
Bezoek op afspraak

Amsterdam locatie interveste

Huurwoning of antikraakwoning Amsterdam vinden

Ben je op zoek naar woonruimte in Amsterdam? Het aanbod in de hoofdstad is over het algemeen zeer gewild. Het is dan ook lastig een geschikte woning te vinden, zo merken wij en horen wij ook vaak van woningzoekenden.

Als we een huurwoning of antikraakwoning in Amsterdam beschikbaar hebben, dan staat deze altijd op onze woningaanbodpagina. Daar houden we het aanbod van de woonruimte in Nederland altijd bij. Het is dat ook accuraat en pas als er getekend wordt voor een woonruimte gaan ze van de pagina af.

Naar woningaanbodpagina

Onze blog artikelen over Amsterdam

Amsterdamse grachten