Interveste Eindhoven
Interveste adres eindhoven

Interveste Eindhoven

Antikraak en leegstandbeheer

Interveste is gespecialiseerd in antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in Eindhoven en omgeving beheert Interveste woningen, appartementen en schoolgebouwen tegen leegstand. We beheren deze gebouwen voor onze opdrachtgevers zoals de gemeente, woningcorporaties en vastgoedeigenaren, maar ook voor bedrijven zoals het Leger Des Heils.

Interveste heeft een continu aanbod van appartementencomplexen, schoolgebouwen, overheidsgebouwen in beheer in heel Nederland. om onze bereikbaarheid te vergroten hebben we ook in Eindhoven een locatie waar we op afspraak zakelijke partijen kunnen ontvangen. Het hoofdkantoor van Interveste is gevestigd in 's-Hertogenbosch, dus in Noord-Brabant zijn we goed vertegenwoordigd.

Interveste Eindhoven

Flight Forum 40
Ground floor
5657 DB Eindhoven
Telefoon: 088-6262200

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 16.00 uur
Bezoek op afspraak

Mijn Interveste

Je kunt je hier inschrijven voor een Mijn Interveste account zodat je mailalerts kunt instellen en direct op de hoogte bent als er aanbod beschikbaar komt in Eindhoven. Met je account kun je ook direct reageren op al het aanbod en de juiste documenten uploaden,

Inschrijven Mijn Interveste

Beschikbaar aanbod Eindhoven en omgeving


We beheren namens vele gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en andere partijen antikraakwoningen, tijdelijke huurwoningen, antikraakkamers, tijdelijke werkruimtes, expositieruimtes. Ook in vele nabijgelegen plaatsen kun je terecht voor antikraak of goedkope huurwoningen via Interveste. Op onze aanbodpagina's vind je al het beschikbare aanbod.

Interveste helpt leegstand ook in Eindhoven tegen te gaan door middel van Antikraakwoningen, antikraakkamers en tijdelijke huurwoningen.

Locatie Eindhoven Interveste
Henk Monster, CC BY 3.0, via Wikimedia Commons

Onze blog artikelen over Eindhoven