Interveste antikraak en leegstandsbeheer
Eindhoven

Interveste Eindhoven

Antikraak en leegstandbeheer

Interveste is gespecialiseerd in antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in Eindhoven en omgeving beheert Interveste woningen, appartementen en schoolgebouwen tegen leegstand. We beheren deze gebouwen voor onze opdrachtgevers zoals de gemeente, woningcorporaties en vastgoedeigenaren, maar ook voor bedrijven zoals het Leger Des Heils

Interveste heeft een continu aanbod van appartementencomplexen, schoolgebouwen, overheidsgebouwen in beheer in heel Nederland. om onze bereikbaarheid te vergroten hebben we ook in Eindhoven een locatie waar we op afspraak zakelijke partijen kunnen ontvangen. Het hoofdkantoor van Interveste is gevestigd in 's-Hertogenbosch, dus in Noord-Brabant zijn we goed vertegenwoordigd.

Beschikbaar aanbod Eindhoven en omgeving

We beheren namens vele gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en andere partijen antikraakwoningen, tijdelijke huurwoningen, antikraakkamers, tijdelijke werkruimtes, expositieruimtes. Ook in vele nabijgelegen plaatsen kun je terecht voor antikraak of goedkope huurwoningen via Interveste. Op onze aanbodpagina's vind je al het beschikbare aanbod.

aanbod woonruimte

Interveste helpt leegstand ook in Eindhoven tegen te gaan door middel van Antikraakwoningen, antikraakkamers en tijdelijke huurwoningen.

Interveste Eindhoven

Flight Forum 40
Ground floor
5657 DB Eindhoven
Telefoon: 088-1188000

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 8:30 uur tot 17.00 uur
Bezoek op afspraak

Hulp nodig?

Heb je vragen over Interveste of over onze woon- of werkruimtes? We helpen je graag verder.

Contact met Interveste

Facebook Messenger