Interveste Rotterdam
Interveste locatie Rotterdam

Interveste Rotterdam

Antikraak en leegstandbeheer

Interveste is gespecialiseerd in Antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in Rotterdam beheert Interveste meerdere woningen, appartementen, en schoolgebouwen. We beheren als leegstandsbeheerder deze gebouwen voor onze Rotterdamse opdrachtgevers.

In de regio Rotterdam beheren we namens meerdere gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en andere partijen antikraakwoningen, tijdelijke huurwoningen, antikraakkamers, tijdelijke werkruimtes, expositieruimtes etc. In Rotterdam kunt u terecht voor antikraak of goedkope huurwoningen via Interveste. Interveste helpt leegstand in Rotterdam tegen te gaan door middel van tijdelijke werkruimtes, maar je kunt ook terecht in Rotterdam voor een antikraak woningen of kamers.

Interveste Rotterdam

Hofplein 20
3032 AC Rotterdam
Telefoon: 088-6262200

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 16.00 uur
Bezoek op afspraak

Rotterdam Adres Interveste

Mijn Interveste

Je kunt je hier inschrijven voor een Mijn Interveste account zodat je mailalerts kunt instellen en direct op de hoogte bent als er aanbod beschikbaar komt in Rotterdam of de nabije omgeving. Met je account kun je ook direct reageren op al het aanbod en de juiste documenten uploaden,

Inschrijven Mijn Interveste


Onze blog artikelen over Rotterdam