Interveste ondernemerspunt en werkruimte in Tilburg
Tilburg

Interveste Ondernemerspunt Tilburg

Tijdelijke werkruimte voor ondernemers regio Tilburg

Interveste is gespecialiseerd in antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in Tilburg en omgeving beheert Interveste ruimtes speciaal voor (startende) ondernemers. We zorgen dat een leegstaand pand beveiligd wordt door het plaatsen van ondernemers. Ondernemers kunnen tegen zeer lage kosten dan hier hun bedrijf tijdelijk huisvesten.

De gebouwen worden voor onze opdrachtgevers door ons in beheer genomen. Opdrachtgevers zoals gemeentes, de overheid, zorginstellingen, woningcorporaties en vastgoedeigenaren komen bij ons voor onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van leegstandbeheer. We plaatsen in de leegstaande panden (tijdelijk) ondernemers. Deze ondernemers kunnen hun bedrijf dan tegen zeer voordelige tarieven huisvesten. We slaan zo dus twee vliegen in één klap!

Werkruimte voor vele ondernemingen

De interveste kantoor- en werkruimtes zijn de perfecte oplossing voor startende ondernemers, stichtingen, zelfstandigen of zzp'ers. Maar ook reeds bestaande bedrijven kunnen uiteraard bij Interveste terecht. Denk ook aan kunstenaars die atelierruimte zoeken. Of aan ruimtes die geschikt zijn voor het geven van workshops, lezingen, lessen of cursussen.

Vanuit ons Ondernemerspunt Tilburg, gevestigd in een van onze eigen panden, kunnen wij u snel van dienst zijn met alle vragen over werkruimtes in deze regio.

Werkruimte Tilburg

Wil je direct werkruimte in Tilburg? Dat komt goed uit. Al voor € 250 per maand begin je jouw onderneming in een van onderstaande werkruimtes. Schrijf je gratis in en reageer vandaag nog op deze Tilburgse bedrijfsruimte. Werkruimte Tilburg

Onze artikelen over Tilburg

Interveste Tilburg

Ledeboerstraat 38
5048 AD Tilburg

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 8:30 uur tot 17.00 uur
Bezoek op afspraak

POSTADRES
Veemarktkade 8
5222 AE, 's-Hertogenbosch

Hulp nodig?

Heb je vragen over Interveste of over onze woon- of werkruimtes? We helpen je graag verder.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger