Leegstandbeheer
leegstandbeheer

Leegstandbeheer voor al uw panden

Leegstandbeheer is een vak apart. Al sinds het begin van deze eeuw beheren wij voor veel partijen huizen, werkruimtes, kantoorpanden, boerderijen, flatgebouwen, zorgcentra en zelfs kerken of zwembaden. Of uw pand nu leegstaat in de Noordoostpolder, Groningen of Limburg, onze adviseur komt graag langs bij u om u te voorzien van de beste informatie omtrent leegstand.

Er is geen standaardoplossing, elk project heeft specifieke aandachtspunten en die nemen we graag mee in onze adviezen. Wel zijn er door de grote hoeveelheid projecten die we al in beheer hebben genomen erg veel raakvlakken en juist daardoor kunnen wij door onze expertise inmiddels veel sneller schakelen. Juist door snel te schakelen voorkomen we dat uw pand leeg blijft staan.

Leegstandbeheer zelf toepassen?

Uiteraard kunt u zelf zorgen voor de benodigde contracten en kijken of u zelf de juiste mensen kunt vinden die uw pand tijdelijk kunnen bewonen. Onze ervaring is dat het u veel tijd en kosten kan besparen als u juist dit deel uit handen geeft. Het is niet de eerste keer dat een woningcorporatie of gemeente zelf probeert om dit op zich te nemen. Wij merken echter elke keer dat deze expertise niet standaard in huis aanwezig is. Toch kunnen we ook hier bijdrages aan leveren. We kunnen uw organisatie voorzien van de juiste contracten en afhandeling. Ook kunnen we eventuele nieuwe bewoners via onze systemen screenen om te zien of ze aan de juiste criteria voldoen.

Leegstandbeheer = Risicobeheer

Risicobeheerder Interveste biedt professioneel leegstandbeheer voor vastgoedeigenaren, waaronder woningcorporaties en beheerders van zowel woningen als bedrijfspanden. Door herstructurering, sloop, renovatie, verkoop of verhuur kunnen woningen en bedrijfsvastgoed voor langere tijd leeg komen te staan. Om ongewenste bewoning en beschadiging e.d. te voorkomen, kunt u een beroep doen op onze leegstandbeheer service. Wij waken over uw pand en zorgen waar nodig voor tijdelijke bewoning of tijdelijke zakelijk gebruik.

Door herstructurering, sloop, renovatie, verkoop of verhuur kunnen woningen en bedrijfsvastgoed voor langere tijd leeg komen te staan. Interveste biedt professioneel leegstandbeheer voor vastgoedeigenaren zodat ongewenste bewoning, beschadiging, brandstichting e.d. wordt voorkomen.
Leegstandbeheer
U heeft een leegstaand pand. Verhuren van de beschikbare ruimte blijkt steeds lastiger. Ook het wijzigen van de bestemming van het pand dient zorgvuldig te gebeuren. Wij denken graag mee over de transformatie of herbestemming van uw pand. Uiteraard kunnen wij u ook alvast een tijdelijke oplossing aanbieden.
Herbestemming
Vastgoedbeheer kan in vorm van bewoning, bedrijfsvoering maar ook bewaking van vastgoed. Wij zorgen ervoor dat uw wijk, kantoorpand, boerderij of woonhuis de juiste vorm van bewaking krijgt. Zo kunt u met een gerust hart op zoek naar een nieuwe bestemming.
Bewaking vastgoed