Foto: Oranjefonds
Club van vrijwilligers logo
NuNu8.1478.147leden.leden.
Club van vrijwilligers hoofdafbeelding

Combineer wonen met vrijwilligerswerk

Interveste tilt leefbaarheid net even een stapje hoger met de Club van Vrijwilligers. Dit is onze club van woningzoekenden en bewoners die naast prettig wonen of werken, ook welzijn hoog in het vaandel heeft staan. Voor veel locaties waar we beheren, zijn wij of onze partners op zoek naar vrijwilligers. Aanmelden voor een project kan met een Mijn Interveste account.

Onze leden

Vrijwilligers

Deze vrijwilligers zijn actief bij vrijwilligersorganisaties waar wij mee samenwerken.

Ambassadeurs

Enthousiaste vrijwilligers die andere buurtbewoners motiveren zich in te zetten voor hun wijk.

Wijkteams

Onze vrijwilligers verbeteren in kleine teams de leefbaarheid en duurzaamheid in hun wijk.

U zoekt vrijwilligers?

Interveste leegstandbeheer en antikraak wonen

Als u of uw organisatie op zoek is naar vrijwilligers, geef dit dan aan ons door en misschien kunnen wij u koppelen aan een van onze duizenden vrijwilligers. Via onderstaande link kunt u aangeven waar u naar op zoek bent.

contact

Wijkvrijwilligers

Voor al onze projecten in het land zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om ook een beetje op de wijk te letten. Maak een praatje met de buren, loop een extra rondje door de wijk. Zie je een verbeterpunt voor de wijk? Neem het inititatief of meld het zodat we gezamenlijk ook jouw wijk nóg leuker kunnen maken dan deze al is!

Lees verder

Club van Vrijwilligers wijkvrijwilligers gezocht

Club van Vrijwilligers partners

Home Start logo LEV Groep logo Logo Stichting Present Voorleesexpress logo VWC Nijmegen logo
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger