Over ons

Antikraak en leegstandbeheer. Dat is wat wij doen en waar we bijzonder goed in zijn. Wij helpen vastgoedeigenaren, woningcorporaties, zorginstellingen of vastgoedbeheerders (en vele andere partijen) hun panden of woningen te beschermen. Dat doen we door een andere doelgroep van ons in deze panden te laten wonen of werken: woningzoekenden.

Wij vinden het geweldig als een leegstaand pand weer een invulling krijgt, al is het meestal van tijdelijke aard. Op deze manier helpen wij de leegstand tegen te gaan in Nederland, en kunnen wij mensen die woning- of werkruimte zoeken snel en goedkoop aan een deze ruimtes helpen.

Interveste in Nederland

Hoewel ons hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch gevestigd is, kun je onze regiobeheerders in heel Nederland tegen komen, want we beheren woningen in alle provincies van Nederland.

Kwaliteit en milieu

We hebben kwaliteit en milieu hoog in ons vaandel. Dat is de reden waarom we ons de verplichting hebben gesteld op verschillende vakken ISO gecertificeerd te zijn en hebben we in Greenchoice een partner gevonden die onze bewoners goedkoop van energie kan voorzien.

Stuur ons een bericht