Over ons

Antikraak en leegstandbeheer. Dat zijn de termen waar wij zelf mee werken. Interveste helpt vastgoedeigenaren, woningcorporaties, zorginstellingen of vastgoedbeheerders (en vele andere partijen) hun panden of woningen te beschermen. Dat realiseren we door onze andere doelgroep, bestaande uit woningzoekenden en ondernemers, in deze panden te laten wonen of werken.

Laat een pand leven

Een pand komt tot leven als er mensen in wonen of werken. Als een pand leeg staat levert dit direct een trieste aanblik op. Verpaupering, verwaarlozing of erger: brandstichting en vernielingen liggen dan op de loer. Daarom hebben wij ons als doel gesteld dat we leegstand helpen tegen te gaan. We realiseren dit door de belangrijkste bron van levendigheid toe te voegen aan een pand: bewoners en ondernemers. We slaan zo twee vliegen in een klap: We helpen leegstand in Nederland tegen te gaan en we kunnen mensen die woning- of werkruimte zoeken, snel en goedkoop aan een deze ruimtes helpen.

Interveste in Nederland

Hoewel ons hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch gevestigd is, kun je onze regiobeheerders in heel Nederland tegenkomen, want we beheren panden en woningen in alle provincies van Nederland. Van Limburg tot Groningen, van Den Haag tot Enschede.

Kwaliteit en milieu

Interveste heeft kwaliteit en milieu hoog in het vaandel staan. We werken daarom met een Kwaliteits Management Systeem om ervoor te zorgen dat we onze diensten op een zo hoog mogelijk niveau kunnen leveren aan zowel opdrachtgevers als woningzoekenden.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger