Over ons

Antikraak en leegstandbeheer. Dat zijn de termen waar wij zelf mee werken. Wij helpen vastgoedeigenaren, woningcorporaties, zorginstellingen of vastgoedbeheerders (en vele andere partijen) hun panden of woningen te beschermen. Dat doen we door onze andere doelgroep,woningzoekenden en ondernemers, in deze panden te laten wonen of werken.

Wij vinden het geweldig als een leegstaand pand weer een invulling krijgt, al is het meestal van tijdelijke aard. Op deze manier helpen wij de leegstand tegen te gaan in Nederland, en kunnen wij mensen die woning- of werkruimte zoeken snel en goedkoop aan een deze ruimtes helpen.

Interveste in Nederland

Hoewel ons hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch gevestigd is, kun je onze regiobeheerders in heel Nederland tegenkomen, want we beheren woningen in alle provincies van Nederland.

Kwaliteit en milieu

We hebben kwaliteit en milieu hoog in het vaandel staan. We werken daarom met een Kwaliteits Management Systeem om ervoor te zorgen dat we onze diensten op een zo hoog mogelijk nieveau kunnen leveren aan zowel opdrachtgevers als woningzoekenden. In Greenchoice hebben we een zeer geschikte groene partner gevonden die onze bewoners goedkoop van groene energie kan voorzien.

Stuur ons een bericht