Klachtenformulier

Wij doen ons best om iedereen een optimale service te bieden. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent over onze dienstverlening, of suggesties hebt voor een betere service in de toekomst kun je hier onze klachtenformulier invullen.

Dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het doorgeven van klachten of suggesties. Overige zaken worden dan ook niet in behandeling genomen. Voor deze overige zaken verwijzen wij je naar onze contactgegevens.

Je kunt je klacht ook sturen naar

Afhandeling

Klachten worden binnen 10 dagen in behandeling genomen. Wij nemen dan contact met je op en zullen daarbij aangeven op welke wijze de klacht wordt behandeld. Indien nodig geven wij daarbij aan welke maatregelen zijn of worden genomen om herhaling van de klacht te voorkomen.

Alle velden zijn verplicht.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger