Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven bij Interveste gaat snel en is makkelijk. We leggen het hier uit.
Interveste  Inschrijven bij Interveste

Bestanden uploaden naar Interveste

In dit filmpje zie je hoe je bestanden upload naar je Mijn Interveste account.
Interveste  Bestanden uploaden naar Interveste
Wonen en werken

We begrijpen dat je graag snel de juiste informatie wilt vinden. Op deze pagina vind je de meest voorkomende vragen die wij binnen krijgen.

Direct regelen

Bereken of je in aanmerking komt voor huurtoeslag
Komt onze mail in je spambox terecht?
Welke documenten heb ik nodig om te wonen
Direct contact via Messenger
Uitschrijven Mijn Interveste
Vastgoedeigenaren

Heeft u een leegstaand pand of gaat dit binnenkort gebeuren? Zoekt u een tijdelijke oplossing en heeft u hier vragen over? We hopen via deze pagina zo snel mogelijk de juiste antwoorden te geven.

Direct regelen

Leegstand? Snel regelen!
Plan zelf uw adviesgesprek
Vraag nu een rondleiding aan
Pand aanmelden
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger