Interveste locatie Zwolle antikraak en leegstandsbeheer
Onderwijsgek, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons
Zwolle

Interveste Zwolle

Antikraak en leegstandbeheer

Interveste is gespecialiseerd in Antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in de regio van 'Zwolle beheert Interveste meerdere woningen, appartementen, en schoolgebouwen. We beheren deze gebouwen voor onze opdrachtgevers zoals gemeentes, de overheid, zorginstellingen en vastgoedeigenaren.

Interveste beheert namens meerdere gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en andere partijen antikraakwoningen, tijdelijke huurwoningen, antikraakkamers, tijdelijke werkruimtes, expositieruimtes etc. Ook in vele nabijgelegen plaatsen kun je terecht voor antikraak of goedkope huurwoningen via Interveste.

Interveste helpt het leegstandprobleem tegen te gaan door het plaatsen van tijdelijk ondernemers en bewoners in de leegstaande gebouwen. Deze tijdelijk bewoning zorgt ervoor dat panden beschermd blijven. Soms tot de huizen gesloopt zullen worden en vaak ook als overbruggingsperiode tot er een nieuw bestemmingsplan is gevonden voor de ruimtes.

Onze artikelen over Zwolle

Interveste Zwolle

Dokter van Deenweg 13
8025 BP Zwolle
Telefoon: 088-1188000

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 8:30 uur tot 17.00 uur
Bezoek op afspraak

Hulp nodig?

Heb je vragen over Interveste of over onze woon- of werkruimtes? We helpen je graag verder.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger