Interveste Zwolle
Interveste locatie Zwolle
Onderwijsgek, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Interveste Zwolle

Antikraak en leegstandbeheer

Interveste is gespecialiseerd in Antikraak, tijdelijke huurwoningen en tijdelijke werkruimtes. Ook in de regio van 'Zwolle beheert Interveste meerdere woningen, appartementen, en schoolgebouwen. We beheren deze gebouwen voor onze opdrachtgevers zoals gemeentes, de overheid, zorginstellingen en vastgoedeigenaren.

Interveste beheert namens meerdere gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en andere partijen antikraakwoningen, tijdelijke huurwoningen, antikraakkamers, tijdelijke werkruimtes, expositieruimtes etc. Ook in vele nabijgelegen plaatsen kun je terecht voor antikraak of goedkope huurwoningen via Interveste.

Interveste helpt het leegstandprobleem tegen te gaan door het plaatsen van tijdelijk ondernemers en bewoners in de leegstaande gebouwen. Deze tijdelijk bewoning zorgt ervoor dat panden beschermd blijven. Soms tot de huizen gesloopt zullen worden en vaak ook als overbruggingsperiode tot er een nieuw bestemmingsplan is gevonden voor de ruimtes.

Mijn Interveste

Je kunt je hier inschrijven voor een Mijn Interveste account zodat je mailalerts kunt instellen en direct op de hoogte bent als er aanbod beschikbaar komt in de regio van Zwolle. Met je account kun je ook direct reageren op al het aanbod en de juiste documenten uploaden,

Inschrijven Mijn Interveste

Interveste Zwolle

Dokter van Deenweg 13
8025 BP Zwolle
Telefoon: 088-6262200

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 16.00 uur
Bezoek op afspraak

Locatie Interveste Zwolle
Centrum Zwolle monument