Combineer wonen met vrijwilligerswerk

Hieronder staan de vele projecten waarvoor Interveste op zoek is naar vrijwilligers. Samen met deze organisaties helpen we Nederland nog leefbaarder te maken.

Aanmelden voor een project kan met een Mijn Interveste account.

Ben je benieuwd wat de Club van Vrijwilligers is en wat jij kunt betekenen? Lees dan deze pagina op het Blog van Interveste.

Wijkvrijwilligers

Voor al onze projecten in het land zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om ook een beetje op de wijk te letten. Maak een praatje met de buren, loop een extra rondje door de wijk. Zie je een verbeterpunt voor de wijk? Neem het inititatief of meld het zodat we gezamenlijk ook jouw wijk nóg leuker kunnen maken dan deze al is!

Lees verder

Club van Vrijwilligers wijkvrijwilligers gezocht
Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger