Wie zoeken wij...

Ben jij graag op de weg en vind jij het leuk om zo nu en dan als chauffeur te rijden? Zorgcentrum Laurens Rubroek is op zoek naar vrijwillige chauffeurs die zin én tijd hebben om ouderen te vervoeren binnen een aantal wijken in Rotterdam.

Vanuit de gemeente rijden er twee auto’s binnen de wijken Kralingen, Crooswijk en het centrum van Rotterdam. Vele bewoners maken al gebruik van deze service en ze blijven groeien. Om deze groei bij te benen zijn er meer chauffeurs nodig. 

Lijkt het jou leuk om met zorgcentrum Laurens in contact te komen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken? Meld je aan via de aanmeldknop hieronder en wie weet tot snel!


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger