Hulp bij praktische projecten

Sassenheim
Vind jij het leuk om een ander te helpen met praktische klussen zoals het bijhouden van tuinen of het sauzen van een muurtje? Meld je aan als vrijwilliger!
Logo Club van Vrijwilligers

Hoe werkt het?

Stichting Present Bollenstreek krijgt via hulpverlening of maatschappelijke organisaties een hulpvraag binnen van mensen die niemand anders kunnen vragen, niemand kunnen inhuren en het zelf ook niet kunnen. Wij gaan dan op zoek naar een groep die kan én wil helpen.

En dat kun jij zijn! Wij zijn, zeker nu, op zoek naar huishoudens en groepen die een project zouden willen oppakken. Wanneer je dat doet, dat bepaal je zelf. Welke klus je doet? Ook dat bepaal je zelf. En hoe vaak je een project wilt oppakken? Dat is helemaal aan jou! Met elk project dat je doet zijn wij, en vooral degene voor wie je het gaat doen, heel blij!

Heel flexibel iemand écht helpen dus!

WhatsApp-groep

Heb je geen groep om bij aan te sluiten maar wil je wel graag helpen? We hebben een appgroep waar we hulpvragen in uitzetten en voegen je daar graag aan toe! Hier kun je makkelijk reageren als je tijd hebt en als een project je leuk lijkt.