Hoe werkt het?

Stichting Present Bollenstreek krijgt via hulpverlening of maatschappelijke organisaties een hulpvraag binnen van mensen die niemand anders kunnen vragen, niemand kunnen inhuren en het zelf ook niet kunnen. Wij gaan dan op zoek naar een groep die kan én wil helpen.

En dat kun jij zijn! Wij zijn, zeker nu, op zoek naar huishoudens en groepen die een project zouden willen oppakken. Wanneer je dat doet, dat bepaal je zelf. Welke klus je doet? Ook dat bepaal je zelf. En hoe vaak je een project wilt oppakken? Dat is helemaal aan jou! Met elk project dat je doet zijn wij, en vooral degene voor wie je het gaat doen, heel blij!

Heel flexibel iemand écht helpen dus!

WhatsApp-groep

Heb je geen groep om bij aan te sluiten maar wil je wel graag helpen? We hebben een appgroep waar we hulpvragen in uitzetten en voegen je daar graag aan toe! Hier kun je makkelijk reageren als je tijd hebt en als een project je leuk lijkt.

Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger