Vrijwilligers Humanitas Midden-Limburg

Roermond
Wil jij iets betekenen voor je medemens?
Logo Club van Vrijwilligers

Humanitas Midden-Limburg is een vereniging van vrijwilligers die mensen helpt om op eigen kracht hun situatie te veranderen. Binnenkort opent Humanitas in Roermond een drietal steunpunten waar mensen terecht kunnen voor hulp bij het invullen van formulieren (huurtoeslag e.d.) en een luisterend oor.

Wat zoeken wij?
Ben je een sociaal persoon die iets wil betekenen voor je stadsgenoot? Schrikt de (digitale) wereld van formulieren je niet af en schep je er plezier in anderen te coachen met jouw vaardigheden? Heb je levenservaring en minstens zo belangrijk, kun je goed luisteren?

Dan zoeken 10-tallen stadsgenoten jou als virtuele buurman en biedt Humanitas je begeleiding en opleiding hierbij!

Humanitas organiseert en faciliteert. Met veel vrijwilligers kunnen wij jou flexibel koppelen aan hulpzoekende stadsgenoten. Meer vrijwilligers betekent dat ook jij je niet hoeft vast te leggen. Je bepaalt zelf je inzet in overleg met de coördinator.

Wat bieden wij?
Wij bieden een interne opleiding, ondersteuning door de coördinator, samenspraak met andere vrijwilligers, een gezellige werksfeer en veel dankbaarheid van de deelnemers die je gaat begeleiden. Daarnaast is vrijwilligerswerk een mooie aanvulling op je CV.

Neem contact op!
Interesse gewekt of wil je eerst wat meer weten? Reageer dan snel op deze vacature! Samen kijken we wat jouw interesses zijn en welke activiteiten goed bij je kunnen passen!