Zorgboerderij Onder Ons is een plek waar ouderen en volwassenen genieten van een fijne dag! 

Wij zijn dan ook heel erg blij dat we niet één maar wel vier verschillende mogelijkheden kunnen aanbieden! Aangezien het om meerdere mogelijkheden gaat willen we je dan ook vragen om in je opmerking even goed te vermelden in welke mogelijkheid/mogelijkheden je interesse hebt.

 • Met elkaar in beweging!
  Onze deelnemers gaan graag een eind fietsen op onze mooie duofiets. Het gevoel van de wind in de haren, beweging en gezellig buurten doet onze mensen heel erg goed!

  Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om met onze fiets erop uit te gaan. 

 • Hou jij van koken?
  Onze deelnemers eten elke middag een warme maaltijd. Het samen koken, zien eten en de geur aan tafel zorgt ervoor dat ze kunnen genieten van het eten.

  Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om te koken, samen met onze deelnemers een heerlijke maaltijd bereiden. De tijden zullen zijn van 10.30 tot 13.30uur.  Uiteraard mag je zelf ook mee eten. 

 • Hou jij van klussen?
  We hebben deelnemers die graag wat prutsen in onze klusruimte. Vanwege veiligheid mogen ze niet meer met alle apparaten werken. Hierbij hebben ze dan hulp nodig. Ben jij handig met klussen, kun je werken met klus apparaten en vind je het leuk een praatje te maken dan is dit wellicht iets voor jou.

 • Even er tussenuit maar niet de hele dag weg…
  Onze deelnemers hebben vervoer nodig om van hun woning naar de boerderij te gaan en weer terug. Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om in onze bus hen van en naar de boerderij te brengen! Het vervoer vindt plaats in de ochtend en middag. De chauffeur moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B en een geldige VOG. 

We hebben een team van vrijwilligers waar we ontzettend trots en dankbaar voor zijn. Wij doen het samen, samen zorgen we voor onze mensen! Wil jij deel uitmaken van dit gezellige vrijwilligersteam? Reageer dan snel en benoem in jouw opmerking even welke mogelijkheid/mogelijkheden jou interessant lijkt.

Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger