Wat fijn als je ons wilt komen helpen!

KWF Kankerbestrijding Helmond heeft hulp nodig! Alle hulp is welkom. Je kent ons waarschijnlijk van de collecte langs de deur in de 1e week van september, maar we doen nog zoveel meer. Wil of kun je niet collecteren, maar wil je je kwaliteiten wel nuttig inzetten, neem dan contact met ons op. In een gesprek kunnen we je aangeven wat je voor ons kunt betekenen.

Vind je van alles regelen bijvoorbeeld leuk? Dan kun je hoofd worden van een wijk van +/- 10 collectanten die je voorziet van materialen voor de collecteweek. Na de collecteweek verzamel je alles weer en draag je alles over aan de coördinator.

Cashless collecteren heeft de toekomst, bijvoorbeeld collecteren via What’sapp bij vrienden en familie of collecteren via een persoonlijke QR code. KWF Kankerbestrijding heeft er een start meegemaakt en in Helmond is die start overgenomen, maar voor de uitbereiding hiervan zoeken we vrijwilligers die ervoor kunnen zorgen dat dit concept bekender wordt onder de collectanten en onder de bevolking.

Of heb je altijd al in een bestuur willen zitten om samen ideeën uit te werken of ben je iemand die nieuwe initiatieven aanbrengen leuk vindt?

MELD JE AAN!!!


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger