Help KWF Kankerbestrijding Helmond

Helmond
Word jij de nieuwe vrijwilliger bij KWF Kankerbestrijding Helmond? Alle hulp is welkom!
Logo Club van Vrijwilligers

Wat fijn als je ons wilt komen helpen!

KWF Kankerbestrijding Helmond heeft hulp nodig! Alle hulp is welkom. Je kent ons waarschijnlijk van de collecte langs de deur in de 1e week van september, maar we doen nog zoveel meer. Wil of kun je niet collecteren, maar wil je je kwaliteiten wel nuttig inzetten, neem dan contact met ons op. In een gesprek kunnen we je aangeven wat je voor ons kunt betekenen.

Vind je van alles regelen bijvoorbeeld leuk? Dan kun je hoofd worden van een wijk van +/- 10 collectanten die je voorziet van materialen voor de collecteweek. Na de collecteweek verzamel je alles weer en draag je alles over aan de coördinator.

Cashless collecteren heeft de toekomst, bijvoorbeeld collecteren via What’sapp bij vrienden en familie of collecteren via een persoonlijke QR code. KWF Kankerbestrijding heeft er een start meegemaakt en in Helmond is die start overgenomen, maar voor de uitbereiding hiervan zoeken we vrijwilligers die ervoor kunnen zorgen dat dit concept bekender wordt onder de collectanten en onder de bevolking.

Of heb je altijd al in een bestuur willen zitten om samen ideeën uit te werken of ben je iemand die nieuwe initiatieven aanbrengen leuk vindt?

MELD JE AAN!!!