Gezocht: Maatjes met hart en ziel

Meer dan de helft van de Rotterdamse ouderen voelt zich eenzaam. Ze hebben niemand om op terug te vallen. Er is weinig aandacht, tijd en ruimte voor zingeving en de levensvragen van ouderen. MOTTO-IJsselmonde wil juist daar van betekenis zijn. Wil jij een maatje zijn voor die oudere buurtgenoot? Kun jij hem of haar een luisterend oor bieden? Dan zoeken we jou!


MOTTO
staat voor Meelevende Ondersteuning Ten behoeve van Thuiswonende Ouderen en is een van de maatjesprojecten van Samen010. Wij ondersteunen ouderen die het op een bepaald moment niet meer zien zitten. Wij trainen en begeleiden onze vrijwilligers, die zich met hart en ziel voor de ouderen willen inzetten.

Ben jij in staat om met ouderen mee te voelen?

Vind je het fijn om bij mensen op bezoek te gaan en soms iets samen te ondernemen? Wil je delen in hun bijzondere levensverhalen en ervaringen? Ben jij minimaal 4 uur per maand beschikbaar? Dan is MOTTO iets voor jou!


Reageer dus snel op dit project en wordt een Maatje met Hart en Ziel!


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger