Word vrijwilliger bij LEV Groep

LEV Groep heeft zo’n 2000 vrijwilligers op verschillende locaties, onder andere in Helmond en daar zijn zij terecht heel trots op. Hun vrijwilligers zijn steeds vaker het gezicht voor de inwoners, de handen die helpen. Zonder de hulp van vrijwilligers is het voor LEV niet mogelijk om hun opdrachten goed uit te voeren.  


Wat kan je zoal doen bij LEV Groep?

De werkzaamheden bij LEV Groep zijn erg divers. Hieronder een klein overzicht van de mogelijkheden om als vrijwilliger bij LEV Groep aan de slag te gaan : 

  • Wordt een gezelligheidsbuddy en ga bijvoorbeeld wandelen, een kopje koffie drinken of wekelijks bellen met iemand die weinig sociale contacten heeft;
  • Help mensen met kleine klusjes achter de computer, of leer hoe zij het voortaan zelf kunnen doen;
  • Wordt een Automaatje en vervoer minder mobiele plaatsgenoten uit Helmond.

Dit is maar een kleine grijp uit de werkzaamheden die de LEV Groep uitzet onder haar vrijwilligers.


Wil jij je inzetten als vrijwilliger?

Ben jij die energieke vrijwilliger die zich graag wil inzetten voor je medebewoners uit Helmond? Reageer dan nu! 


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger