Word vrijwilliger

Humanitas Home-Start Capelle aan den IJssel biedt ondersteuning, praktische hulp en vriendschap aan ouders met kinderen in de leeftijd 0 t/m 17 jaar en aan zwangere moeders. Hiervoor zijn ze op zoek naar enthousiaste, liefdevolle en betrokken vrijwilligers die Capelse ouders wekelijks een steuntje in de rug kunnen geven. Als vrijwilliger gezinsondersteuner maak jij het verschil in Capelse gezinnen.Ga aan de slag bij Humanitas Home-Start

Je biedt een luisterend oor voor ouders, steunt ouders bij opvoedvragen en geeft tips als hierom gevraagd wordt. Natuurlijk doe je ook leuke dingen met de kinderen (en ouders) van je Home-Start gezin, je leest voor, speelt een spelletje, gaat naar buiten, etc. De Home-Start moeder weet dat ze een dagdeel per week op jou kan rekenen.

Wil jij mooi, zinvol en voor heel leuk vrijwilligerswerk doen? Én heb je een warm hart voor kinderen en hun ouders? Reageer dan nu!


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger