– Kraakwacht Amsterdam voor leegstaand vastgoed Amsterdam

> Kraakwacht Amsterdam: mogelijkheden voor vastgoedeigenaars en beheerders


Interveste - De antikraak specialist van Nederland


Kraakwacht Amsterdam, specialiteit van Interveste

In plaats van de “traditionele” Nederlandse kraker herbergen gekraakte panden in Amsterdam tegenwoordig een groot aantal krakers afkomstig uit het buitenland. Kraken is zeker niet iets van het verleden en kraakwacht Amsterdam is dan ook – nog steeds - geen overbodige luxe. Interveste biedt vastgoed eigenaren en beheerders met kraakwacht Amsterdam full service op het gebied van vastgoedbescherming. Kraakwacht Amsterdam biedt naast het voorkomen van kraak ook bescherming tegen alle andere risico’s van leegstand.


Kraakwacht Amsterdam, tijdelijke bewoners en gebruikers

Wat houdt kraakwacht Amsterdam via Interveste in? Plaatsing van tijdelijke gebruikers voor bewoning en ook beroepsmatig of zakelijk gebruik van panden die om verschillende redenen leegstaan (renovatie, verkoop, sloop, e.d.) in combinatie met 24-uurs beheer. Kortom, around the clock vastgoedbescherming waardoor de risico’s van leegstand u geen hoofdbrekens hoeven te kosten. Bezoek onze website voor uitgebreide informatie, of bel ons voor een afspraak. We vertellen u graag geheel vrijblijvend wat de voordelen zijn van kraakwacht Amsterdam – en de rest van Nederland – in uw specifieke situatie.


> Wat kost kraakwacht Amsterdam?


Interveste Kraakwacht Amsterdam, via Vestiging ’s-Hertogenbosch, Adres: Veemarktkade 8, Gebouw D4, 5222 AE, ’s-Hertogenbosch. Telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur, maandag tot en met vrijdag.

Stuur ons een bericht