Antikraak-XL

Tijdelijk beheer van extra grote leegstaande projecten

Antikraak-XL is een bijzondere en intensieve anti-kraakdienst van Interveste, waarbij huiswachten, huismeesters en eventueel ook tijdelijke bedrijfshuisvesting worden ingezet.

Bij Antikraak-XL gaat het om tijdelijk beheer van extra grote leegstaande projecten met bijzondere kenmerken, zoals een vliegbasis, een mobilisatieterrein of een groot gebouw. Dergelijke grote objecten raken door leegstand verwaarloosd en op den duur zelfs onbruikbaar. Interveste biedt ter voorkoming daarvan met Antikraak-XL de perfecte oplossing. Tijdelijke gebruikers (kraakwachten) die in grote projecten gaan wonen krijgen extra instructies.

Interveste zorgt daarnaast voor één of meer kundige huismeesters, strategische bewoning, frequente pandcontroles en dagelijks uitgebreide inspecties.

Het toegangsbeheer is strikter en de inspectierondes omvatten meer dan gebruikelijk. Wanneer behoefte bestaat aan gegarandeerde aanwezigheid op bepaalde tijdstippen, of zelfs permanente aanwezigheid, dan zorgen wij daarvoor. Antikraak-XL is maatwerk en is daarom in de vertrouwde handen van zeer ervaren beheerders.

Het opzetten van een goed gecoördineerd Antikraak-XL project kan wat meer tijd vergen dan een regulier antikraak project.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Direct contact