Als vrijwilliger aan de slag in een oude boomgaard!

Zoetermeer
Aan de slag als vrijwilliger bij de Hof van Seghwaert, zij hebben tal van leuke activiteiten!
Logo Club van Vrijwilligers

De Hof van Seghwaert

De Hof van Seghwaert is een oude boomgaard in de wijk Seghwaert (Zoetermeer). De tuin heeft perenbomen, een bijenstal, een kippenhok, een stiltetuin en een groente- en vruchtentuin gerealiseerd. Een deel van de boomgaard is speciaal voor kinderen ingericht en uitgerust met een uitkijktoren en blotevoetenpad. In 2016 is bij het terras, ruimte gemaakt voor een buitenkeuken en pizzaoven. 

Daarnaast is er een heuse wijngaard (!) van ca 200 m2 met 100 biologisch geteelde stokken.

Aan de slag als vrijwilliger bij De Hof van Seghwaert

Je kunt het als vrijwilliger zo gek maken als jij zelf wilt! Zo komt een groepje klusjesmannen elke dinsdagochtend samen om allerhande klusjes te verrichten in de tuin, zijn er maandelijks buurtkoks actief die voor € 5,00 een lekkere maaltijd bereiden, zijn er 6 dagen per week gastvrouwen/-mannen werkzaam die de bezoekers verwelkomen en komt er wekelijks een wandelclubje bij elkaar.  

Naast de werkzaamheden in de tuin, is een marketing- of communicatiespecialist ook welkom die af en toe wat werkzaamheden uitvoert. Denk daarbij aan het opknappen van de website, of door middel van PR (bijvoorbeeld vloggen, bloggen of een stukje schrijven voor op de website)  wat extra naamsbekendheid genereren.

Kortom, er is genoeg te doen!  

Ben jij al enthousiast? 

Zie jij jezelf volgend jaar al nippen van je eigen gemaakte wijn? Wil je een bijdrage leveren aan één van de plukdagen? Of ben jij die hobbykok die voor een overheerlijke maaltijd zorgt tijdens de maandelijkse kookavond? Reageer dan nu!

Je kunt uiteraard ook zelf eens langs gaan als bezoeker, voor een kopje koffie, een yogales, om wat groente te kopen of om een leuke middag te beleven in de tuin! Voor jong en oud is er genoeg te doen!