Word vrijwilliger 

Kringloopwinkel Nieuwe Hoop geeft mensen en spullen een tweede kans. Naast dat je in deze gezellige kringloopwinkel altijd wel iets bijzonders vindt, zet Nieuwe Hoop zich in om het leven van mensen mooier te maken. Door re-integratie, vrijwilligerswerk en dagbesteding aan te bieden, maar ook om mensen die geen cent te makken hebben te helpen met het uitzoeken van hun spullen in onze winkel. 

Aan de slag in de kringloopwinkel 

Als vrijwilliger kun je op veel fronten aan de slag bij kringloopwinkel Nieuwe Hoop. Ze kijken dan ook graag samen met jou waar je interesses liggen.

Een greep uit de vrijwilligersactiviteiten zijn:

- Tweedehands spullen ophalen bij mensen met een busje

- Mensen ontvangen in de winkel

- Prijs bepalen van spullen en de spullen prijzen

- Spullen aanvullen

- Kleding uitzoeken en strijken

- Op de vloer in de winkel werken

- Helpen bij de ontruimingsdienst


Wil jij graag bijdrage aan een samenleving die omziet naar elkaar waarbij je mensen kunt helpen? Reageer dan nu! 


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger