Foto: Henk Leentfaar | Copyright: Stichting Piëzo , 2020

Stichting Piëzo

Stichting Piëzo is een sociaal maatschappelijke organisatie die mensen in de gelegenheid stelt om hun talenten en vaardigheden te ontdekken en verder te ontwikkelen. Piëzo is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die iets willen betekenen voor een ander en daar hun talent voor willen gebruiken. Door de verscheidenheid aan activiteiten die Piëzo uitvoert, is er altijd plek voor hele diverse vrijwilligers. 

Aan de slag als vrijwilliger bij Stichting Piëzo

Ze hebben verschillende leuke activiteiten. Op basis van jouw talenten wordt samen met jou gekeken wat het beste bij je past.

- Ga je bijvoorbeeld als Sportmaatje aan de slag?
- Kook je liever voor buurtbewoners? 
- Of help je graag kinderen bij hun huiswerk?  

Er is nog veel meer mogelijk!

Handje helpen
Eenmalig iets betekenen voor je buurtbewoners? Stichting Piëzo zet zich ook in voor het project ‘Handje Helpen’. Bij dit project help je buurtbewoners af en toe met klusjes in en rondom het huis.   

Dit is nog maar een kleine greep uit de activiteiten. Ben je nieuwsgierig geworden? Stichting Piëzo gaat graag uit van jouw eigen talenten en staat er voor open om samen in gesprek te gaan of jullie iets voor elkaar kunnen betekenen.


Vrijwilligersprojecten

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger