Interveste Roomies

Ben jij die torenhoge energierekening zat? Wil jij wat meer gezelligheid in huis óf vind je het gewoon fijn om de kosten te delen? Maak kennis met Interveste Roomies: een initiatief dat wonen een stuk goedkoper (én leuker) maakt. En met wie je wilt wonen? Dat mag jij kiezen!

Wat zijn Roomies?

De naam Roomies komt van het Engelse "Room mates", zoals te zien in de hitserie uit de jaren '90 'Friends'. Roomies delen samen een woning, om zo te besparen op de maandelijkse kosten.

Met Interveste Roomies gaan we eenzaamheid tegen, bespaar je op je kosten en we helpen een handje het tekort aan woonruimtes in Nederland tegen te gaan. Bovendien blijven onze woningen beter beschermd voor onze opdrachtgevers.

Maar het belangrijkste argument: samenwonen is gewoon gezelliger! Met Interveste Roomies kun je zelf op zoek gaan naar leuke Roomies die bij je passen. Superhandig!

Interveste
Nieuw bij interveste: Roomies

Hoe werkt Roomies?

Roomies is er voor iedereen die graag wil samenwonen om de kosten te drukken of graag wat gezelligheid opzoekt. Hoe het werkt? Met jouw Mijn Interveste account geef je jouw Roomies voorkeuren aan. Vanuit hier wordt er gezocht naar alle beschikbare Roomies in jouw zoekregio.

We snappen dat je niet zomaar met iemand wil samenwonen die je nog nooit hebt gesproken. Daarom is het mogelijk om via de website van Interveste Roomies te chatten met alle woningzoekende Roomies in jouw regio. Bespreek wat over je interesses, wat je belangrijk vind als je samenwoont en wat je intenties zijn om Roomie te worden. 

Tip: Houd het veilig! Bespreek nooit gevoelige informatie en deel geen persoonsgegevens met iemand die je niet kent. Interveste is niet verantwoordelijk voor de consequenties. 

Roomies leren kennen

Andere Roomies leren kennen is simpel! Met jouw Mijn Interveste account kun je jouw voorkeuren voor Roomies aanpassen en zoeken naar andere woningzoekenden in de regio. Je kunt een profielfoto toevoegen zodat anderen jou kunnen zien, en jij anderen. 

Lijkt het je leuk om met iemand te kletsen? Dan kun je met elkaar chatten via de ingebouwde chatfunctie. Super handig!

Tip: Door het instellen van een profielfoto vergroot je de kans om in contact te komen met andere Roomies. 

Privacy

Uiteraard respecteren we jouw privacy. Dat wil zeggen dat uitgewisselde berichten nooit zichtbaar voor ons zijn. Let daarom op met welke informatie je met anderen deelt. Deel dan ook nooit persoonsgevoelige informatie en wachtwoorden. Interveste is dan ook niet aansprakelijk voor de consequenties indien je dit wel doet. 


Roomies worden?

Ben je in de zoektocht naar een medebewoner jouw perfecte match tegengekomen? Word dan elkaars Roomie!

In het Roomieprofiel kun je bevestigen dat je Roomies wil worden met jouw gesprekspartner. Hebben jullie dit verzoek beiden bevestigd? Dan zijn jullie Roomies.

Samenwonen met jouw Roomie

Hebben jullie samen een woonruimte op het oog? Reageer dan beiden middels jullie Mijn Interveste account op de betreffende woonruimte. Wij krijgen dan een seintje dat jullie samen interesse hebben.

Belangrijk: Ondanks dat jullie een match zijn, dienen jullie individueel te reageren op de betreffende woonruimte!


Roomies maken meer kans!

Hebben jij en jouw Roomie gereageerd op woonruimte en mogen jullie samen op bezichtiging komen? Roomies maken meer kans op woonruimte. Is dat even geluk hebben!

Waarom je met Roomies meer kans maakt op woonruimte? Door met zijn tweeën te gaan wonen vergroot je je kansen. Daarnaast geven veel opdrachtgevers de voorkeur aan stellen en tweepersoonshuishoudens. Zo helpen we een handje bij het enorme woningtekort in Nederland. En bovendien is het ook veel gezelliger met zijn tweeën, toch?