Tip een leegstaand pand

Heb je een leegstaand pand gezien? Dat mag een woning, een schoolpand, kantoorpand of zelfs zwembad of kerk zijn. Wij zijn √°ltijd op zoek naar nieuwe woon- of werklocaties. Je kunt op dit formulier de locatie van het pand doorgeven. Als we het daadwerkelijk in beheer gaan nemen, maak jij of iemand die je kent uiteraard kans om hier zelf te mogen wonen of werken.

Werkruimtes in Amsterdam

In Amsterdam (maar ook Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag etc.) zijn we ook op zoek naar werkruimtes voor onze ondernemers en start-ups. Elke tip is welkom zodat deze doelgroep snel een geschikte ruimte vindt!

Neem geheel vrijblijvend contact op door de gegevens hiernaast in te vullen. We gaan er dan zo snel mogelijk achteraan!

Uw gegevens

Leegstaand vastgoed

Alle velden zijn verplicht.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger