– Antikraak wonen in Almere. Goedkoop wonen vlakbij Amsterdam

> Direct het aanbod antikraak Almere bekijken


Interveste - De antikraak specialist van Nederland


Antikraak Almere

Almere is steeds meer dé voorstad van Amsterdam aan het worden. Antikraak Almere spreekt wellicht minder tot de verbeelding dan anti-kraak Amsterdam, maar dat wil niet zeggen dat deze manier van wonen geen optie is in Almere. Ook in deze stad wachten nog talloze leegstaande panden op een tijdelijke huurder, zodat de woningen niet ongewenst bewoond worden. Door antikraak wonen is de verhuurder verzekerd van goed onderhoud van zijn vastgoed en is de huurder verzekerd van goedkoop wonen. Een duidelijke win-win situatie dus! Wilt u anti-kraak Almere wonen, schrijf u dan direct in via de website.


Op zoek naar woonruimte in Almere? Anti-kraak Almere!

Anti-kraak Almere zorgt ervoor dat leegstaand vastgoed niet ongewenst bewoond wordt. Goedkoop wonen Almere wordt hierdoor een feit. Slechts voor een klein bedrag per maand biedt Interveste u de mogelijkheid om te wonen in Almere. Tijdelijk wonen Almere via Interveste staat gelijk aan goedkoop wonen Almere. Almere ligt natuurlijk zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam, maar u zit ook zo in Utrecht. Genoeg te beleven in de buurt wanneer u anti-kraak Almere gaat wonen.


Ga naar aanbod Anti-kraak Almere

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger