AntiKraak wonen via Antikraak en leegstandbeheerder

Goedkoop anti-kraak wonen via Interveste

Op zoek naar een avontuurlijke manier van wonen? Heb je wel eens nagedacht over hoe het zou zijn om anti-kraak te wonen in een oude school? Of in een bijzonder gebouw als een zwembad, een klooster of een ziekenhuis? Interveste biedt door het hele land dergelijke woonruimte aan, zowel kamers als complete woningen op basis van tijdelijk beheer, waarvoor we altijd op zoek zijn naar huiswachten.
Huiswachten zijn nodig om ervoor te zorgen dat leegstaande panden niet worden gekraakt of verpauperen. Doordat de woonruimte een bruikleenfunctie heeft, bestaat er een opzegtermijn van twee weken. Belangrijk dus om een flexibele instelling te hebben.

Voldoe je aan de voorwaarden, dan ligt antikraak wonen binnen jouw handbereik en kun je binnenkort wellicht één van onze beschikbare woonruimten betrekken.

Houd ons aanbod op de website in de gaten en maak een account aan en ontvang de nieuwe anti-kraakwoningen direct in je mailbox!

Anti-kraak wonen via Interveste kan in heel Nederland

Interveste maakt anti-kraak wonen mogelijk in alle grote steden: 's-Hertogenbosch, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Rotterdam, Emmen, Groningen, Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Zwolle, Leiden, Maastricht, Westland, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer, Enschede.

Ga hier naar het huidige aanbod van anti-kraak wonen.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger