Goedkoop anti-kraak wonen via Interveste

Op zoek naar een avontuurlijke manier van wonen? Heb je wel eens nagedacht over hoe het zou zijn om anti-kraak te wonen in een oude school? Of in een bijzonder gebouw als een zwembad, een klooster of een ziekenhuis? Interveste biedt door het hele land dergelijke woonruimte aan, zowel kamers als complete woningen op basis van tijdelijk beheer, waarvoor we altijd op zoek zijn naar huiswachten.
Huiswachten zijn nodig om ervoor te zorgen dat leegstaande panden niet worden gekraakt of verpauperen. Doordat de woonruimte een bruikleenfunctie heeft, bestaat er een opzegtermijn van twee weken. Belangrijk dus om een flexibele instelling te hebben.

Voldoe je aan de voorwaarden, dan ligt antikraak wonen binnen jouw handbereik en kun je binnenkort wellicht één van onze beschikbare woonruimten betrekken.

Houd ons aanbod op de website in de gaten en maak een account aan en ontvang de nieuwe anti-kraakwoningen direct in je mailbox!

Anti-kraak wonen via Interveste kan in heel Nederland

Interveste maakt anti-kraak wonen mogelijk in alle grote steden: 's-Hertogenbosch, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Rotterdam, Emmen, Groningen, Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Zwolle, Leiden, Maastricht, Westland, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer, Enschede.

Ga hier naar het huidige aanbod van anti-kraak wonen.