Antikraak Nijmegen

Interveste biedt antikraak Nijmegen

Interveste biedt antikraak Nijmegen in alle wijken van de stad en doet dit al sinds vele jaren. Bijvoorbeeld in Malvert, naast Dukenburg heeft Interveste heel veel antikraakwoningen in beheer gehad. Maar ook recentelijk nog in Nijmegen Neerbosch, waar meerdere bewoners genoten van zeer betaalbare antikraakkamers.

Antikraak aanbod

Al jarenlang antikraak in Nijmegen

Interveste beheert al sinds 2004 antikraakwoningen in de studentenstad Nijmegen. In de wijk Malvert bijvoorbeeld beheerden we ruim honderd maisonnettewoningen voor Standvast Wonen. De maissonettes werden tijdelijk verhuurd en antikraak aangeboden aan vele Interveste bewoners. Na de oplevering werden de antikraakwoningen volledig gerenoveerd en opnieuw verhuurd aan huurders van Standvast.

Maar ook elders in Nijmegen werden veel antikraakwoningen aangeboden. Bijvoorbeeld op de Scherpenkampweg, Professor Weliestraat, Tarweweg, Neerbosscheweg, Jacob van Campenstraat en ga zo nog maar even door.

Antikraak Nijmegen woningen voorbeelden

Op zoek naar Antikraak nijmegen?

Antikraak in Nijmegen komt geregeld voor zoals je hierboven kunt lezen, maar kan van het een op het andere moment op onze website staan en dan ook vrij snel weer bewoond zijn. De vraag naar goedkope woningen is immers ook in Nijmegen zeer groot. Geen wonder als je bedenkt dat er alleen al meer dan 40.000 studenten in Nijmegen studeren. Een groot deel van hen gaat in studentenhuizen wonen, maar een ander deel wat zelfstandige woonruimtes zoekt of veel betaalbare kamers gaat juist op zoek naar antikraak in Nijmegen.

Wil je er zeker van zijn dat je als een van de eersten kunt reageren op de woonruimtes? Schrijf je dan in voor een Mijn Interveste account. Je krijgt dan direct een mailtje als er antikraak ruimtes in Nijmegen beschikbaar komen.

Inschrijven Mijn Interveste

Hoeveel goedkoper is antikraak in Nijmegen?

In 2018 berekende Kamernet dat de prijs van de kamers die zij aanboden gemiddeld € 373,- per maand was voor een kamer van 15 tot 20 vierkante meter. Bij Interveste kun je al antikraak wonen voor € 100,- per maand per persoon. En dan maakt de vloeroppervlakte niet uit. Of als je op kamers wilt betaal je in een zogenaamd verzamelpand (je deelt hier vaak de toilet- en/ of doucheruimtes) € 250,- per maand all-in. Je bespaart dus per maand letterlijk honderden euro's.

Antikraak Nijmegen in alle wijken

Dus zoek je antikraak in de Benedenstad, Stadscentrum, Bottendaal, Galgenveld, Altrade, Hunnerberg, Hengstdal, Kwakkenberg, Groenewoud, Ooyse Schependom, Biezen, Wolfskuil, Hees, Heseveld, Neerbosch-Oost, Haven- en industrieterrein, Nije Veld, Hazenkamp, Goffert, St. Anna, Heijendaal, Hatertse Hei, Grootstal, Hatert, Brakkenstein, Tolhuis, Zwanenveld, Meijhorst, Lankforst, Aldenhof, Malvert, Weezenhof, Vogelzang, Staddijk, 't Acker, De Kamp, 't Broek, Kerkenbos, Westkanaaldijk, Neerbosch-West, Bijsterhuizen, Oosterhout, Ressen, of zelfs Lent? Wij helpen je graag verder!

Bekijk onze woningaanbodpagina of er woningen of kamers antikraak Nijmegen beschikbaar zijn.