Wonen Zuid

In Wessem, nabij Roermond, beheert Interveste meerdere pittoreske witte woningen voor Wonen Zuid. Een prachtig project nabij de Maas waar meerdere bewoners met plezier wonen.

Voor het eerst op jezelf? De stap naar een seniorenwoning? Een plek voor je gezin? Aangepaste woonwensen? Als je bij Wonen Zuid aan de bel trekt denken ze met je mee. Graag zelfs, want bouwen aan jouw woontoekomst is wat ze het liefste doen. Ze kennen de kneepjes van het vak, hebben een gigantisch netwerk en beheren zo’n 14.000 woningen. Daar zit vast iets voor jou tussen en anders gaan jullie met elkaar aan de slag om tot de beste oplossing te komen.

Leefbare wijken ontstaan niet vanzelf. Met de maatschappelijke partners is Wonen Zuid constant in gesprek om de beste randvoorwaarden te scheppen. Jij als bewoner doet samen met je buurtgenoten de rest. Wonen Zuid wordt graag verrast door idee├źn van de huurders en kopers. En als het kan helpen ze uiteraard een handje mee. Zo wordt samen werken, samen wonen.

Wonen Zuid en Interveste

In Wessem, nabij Roermond, beheert Interveste meerdere pittoreske witte woningen die specifiek voor die streek zijn. Een prachtig project nabij de Maas waar meerdere bewoners met plezier wonen. Inmiddels zijn tientallen woningzoekenden al gelukkig gemaakt met de tijdelijke woonruimtes in Wessem.

Hier vind je Wonen Zuid: