Vind snel tijdelijke woonruimte voor korte of langere tijd

> Ga naar aanbod tijdelijke woonruimte


Interveste - De leegstandbeheer specialist van Nederland


Tijdelijke woonruimte

Op zoek naar tijdelijk woonruimte? Neem dan eens een kijkje in het aanbod tijdelijke woonruimte op de site van Interveste. In dat aanbod treft u mogelijkheden voor tijdelijk wonen overal in het land, variërend van woonruimte in panden met oorspronkelijk een andere bestemming (anti kraak) tot kamers in een landhuis, of een volledige eengezinswoning (ook tijdelijke huur). Interveste heeft tijdelijke woonruimte beschikbaar voor korte en langere tijd (hoe lang is overigens niet altijd van tevoren bekend). Tijdelijke woonruimte antikraak is erg goedkoop; tijdelijke huur is een beetje duurder, maar nog steeds voordelig in vergelijking met een normale huur.


Hoe tijdelijk is tijdelijke woonruimte?

Bij leegstaande woonruimte zijn er in beginsel twee opties om kraken te voorkomen: tijdelijke verhuur op grond van de Leegstandwet, of tijdelijke bewoning door een kraakwacht (Interveste huiswacht) door middel van een antikraak overeenkomst (overeenkomst van bewaarneming of bruikleen, gebruiksovereenkomst). Als kraakwacht of huiswacht kun je over tijdelijke woonruimte beschikken voor korte of langere duur, variërend van enkele weken tot enkele jaren; als tijdelijke huurder is dat voor minimaal zes maanden tot een aantal jaren. Het aanbod tijdelijke woonruimte kunt u online bekijken. Heeft u zich via de website ingeschreven en komt er tijdelijke woonruimte beschikbaar die aan uw eisen voldoet, dan neemt Interveste contact met u op. Lees meer over antikraak wonen en andere huisvesting op onze website.


> Ga naar inschrijven tijdelijke woonruimte

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger