Interveste Infonet begroet de 20.000ste abonnee!

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Interveste Infonet begon in mei 2009. De bedoeling van deze informatieve pagina’s op de Interveste-site is om de antikraakmarkt, oftewel de markt van leegstandbeheer transparanter te maken. Hiertoe worden op Infonet branchegerelateerde artikelen en rubrieken gepubliceerd, veelal met een zakelijke en neutrale insteek. Zeer recent zijn echter de Beschouwingen toegevoegd aan Infonet, een wat meer opiniegerichte rubriek.

Nadat Infonet begin dit jaar een selectie is gaan sturen van interessante artikelen, door middel van een nieuwsbrief, zijn we trots om te melden dat vorige week de 20.000ste abonnee zich heeft geregistreerd. Ontvangst van de nieuwsbrief is gratis. De nieuwsbrief is reclamevrije, de abonnee wordt dus niet lastig gevallen met reclame van derden. In de rechterkolom op deze pagina kunt u aanmelden voor de Infonet nieuwsbrief. Infonet is interessant voor zowel de particuliere als de zakelijke geïnteresseerde.