Antikraak en tijdelijke huurwoningen in Den Haag

Interveste biedt antikraak kamers en woningen in en om Den Haag. Als beheerder van tijdelijk leegstaande ruimtes plaatsen wij woningzoekenden in gebouwen. Het gaat dan om gewone rijtjeshuizen, appartementen, maar ook speciale gebouwen zoals scholen, kerken, en zelfs vrijstaande boerderijtjes. antikraak Den Haag

Tijdelijke woningen in Den Haag

Interveste heeft goede en bruikbare panden in Den Haag die tijdelijk leegstaan voor mensen die het avontuurlijk vinden om antikraak te wonen. Zo brengen we een groot aanbod antikraak panden en een grote vraag naar tijdelijke woonruimte in Den Haag bij elkaar. Schrijf je nu in voor anti-kraak Den Haag en Interveste houd je een jaar lang op de hoogte van het totale aanbod woningen, kamers, etages en werkruimtes. Ook voor tijdelijk huren in Den Haag hebben wij regelmatig diverse mogelijkheden.

Anti-kraak Den Haag

Inschrijven voor anti-kraak Den Haag gaat eenvoudig. Binnen 5 minuten ben je ermee klaar. Je gaat naar de inschrijfpagina en vult het digitale formulier in. Als de inschrijving per e-mail bevestigd is, kun je reageren op ons aanbod anti-kraak Den Haag. Wij sturen je dan een mail met verdere uitleg. Als je 18 jaar of ouder bent kun je in aanmerking komen voor een kamer, etage of huis in Den Haag. Vaak zijn de huizen en studentenkamers in Den Haag per direct beschikbaar, zodat je meteen kunt verhuizen.


> Hier meer over anti-kraak Den Haag

Contact met Interveste

Facebook Messenger