Antikraak en tijdelijke huurwoningen in Den Haag

Interveste biedt antikraak kamers en woningen in en om Den Haag. Als beheerder van tijdelijk leegstaande ruimtes plaatsen wij woningzoekenden in gebouwen. Het gaat dan om gewone rijtjeshuizen, appartementen, maar ook speciale gebouwen zoals scholen, kerken, en zelfs vrijstaande boerderijtjes. antikraak Den Haag

Tijdelijke woningen in Den Haag

Interveste heeft goede en bruikbare panden in Den Haag die tijdelijk leegstaan voor mensen die het avontuurlijk vinden om antikraak te wonen. Zo brengen we een groot aanbod antikraak panden en een grote vraag naar tijdelijke woonruimte in Den Haag bij elkaar. Schrijf je nu in voor anti-kraak Den Haag en Interveste houd je een jaar lang op de hoogte van het totale aanbod woningen, kamers, etages en werkruimtes. Ook voor tijdelijk huren in Den Haag hebben wij regelmatig diverse mogelijkheden.

Anti-kraak Den Haag

Inschrijven voor anti-kraak Den Haag gaat eenvoudig. Binnen 5 minuten ben je ermee klaar. Je gaat naar de inschrijfpagina en vult het digitale formulier in. Als de inschrijving per e-mail bevestigd is, kun je reageren op ons aanbod anti-kraak Den Haag. Wij sturen je dan een mail met verdere uitleg. Als je 18 jaar of ouder bent kun je in aanmerking komen voor een kamer, etage of huis in Den Haag. Vaak zijn de huizen en studentenkamers in Den Haag per direct beschikbaar, zodat je meteen kunt verhuizen.


> Hier meer over anti-kraak Den Haag

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger