Interveste zoekt ondernemers voor groot kantoorpand in Leiden

Leiden werkruimte voor ondernemers

Zojuist is bekend geworden dat Interveste het tijdelijk beheer van het kantoorgebouw ‘Leids spoor’ op zich gaat nemen. Goed nieuws dus ook voor vele ondernemers die nu de kans krijgen om met een bruikleencontract zich hier tijdelijk te vestigen. De ondernemers kunnen voor slechts € 250 per maand de zeer representatieve ruimtes gaan betrekken.

Het gebouw aan de Schipholweg werd lange tijd gebruikt door onder andere een grote specialist in opleidingen. Deze partij is inmiddels verhuisd en dus wordt er een nieuwe bestemming voor het grote kantoorpand gevonden. Tussentijds zal Leegstandbeheerder Interveste de opdrachtgever ontzorgen en ondernemers krijgen daarmee de kans zich hier tijdelijk tegen een zeer gunstig tarief te vestigen. 

Het pand aan de Schipholweg heeft een bijzonder goede ligging op 500 meter vanaf N.S. station Leiden. Daarnaast zijn ook de snelwegen A4 en A44 goede bereikbaar voor rechtstreekse verbindingen met Amsterdam en Den Haag. De binnenstad van Leiden ligt op slechts 10 minuten loopafstand. 

We zoeken een zeer uiteenlopende groep ondernemers, want door de vele verschillende groottes van de ruimtes kunnen tal van bedrijfsuitingen hier plaats vinden. Om te reageren op deze ruimtes heb je een gratis Mijn Interveste ondernemers account nodig. Die kun je hier afsluiten: https://www.interveste.nl/inschrijven (Kies werk/winkelruimte). Je kunt dan direct op de werkruimte reageren.

Meer informatie vind je op de detailpagina van de werkruimte in Leiden.

 

Facebook antwoorden