Dura Vermeer

Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. Interveste beheert voor Dura Vermeer al enkele jaren een aantal grote panden in Boxtel.

Dura vermeer is gevestigd op vele locaties in Nederland met tientallen kantoren. Al sinds 2012 beheert Interveste het pand ‘Lindenlust’, een voormalige zorglocatie aan de Bosscheweg in Boxtel. Het pand werd in 2018 van de hand gedaan door de Zorggroep Elde en overgenomen door Dura Vermeer. Interveste beheerde het pand ook al voor Zorggroep Elde. Dura Vermeer zal is voornemens nieuwe woningen te bouwen op de huidige grond van de locatie. Tot die tijd wonen er tientallen bewoners via Interveste op tijdelijke basis.

Meer over Dura Vermeer

Dura Vermeer benut en bouwt haar 160 jaar aan kennis en ervaring voortdurend uit om ook in de toekomst met vakmanschap een optimale bijdrage te leveren aan het waarmaken van de ambities van klanten. Daartoe is Dura Vermeer relatiegedreven en beschikt zij over een solide financiële basis om de ambities waar te maken.

Dura Vermeer is zich bewust van haar maatschappelijke invloed en ziet maatschappelijke verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend. We zien dit terug in alles wat wij doen: in onze projecten, in onze organisatie, zowel direct als indirect. Dit betekent dat innovatie, een open en integere stijl van zaken doen, klantvriendelijkheid, maar zeker ook de zorg voor milieu en duurzaam ondernemen wezenskenmerken zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Hier vind je het hoofdkantoor van Dura Vermeer: