Telefoonlijnen Gapph en Interveste zijn samengevoegd

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

We schreven al eerder dat we steeds vaker de naam Gapph zullen gaan gebruiken en dat je deze dus ook vaker tegen kunt gaan komen. En op dit moment zal dit ook gebeuren op onze telefoonlijnen aangezien onze helpdesks inmiddels samengevoegd zijn.

Telefoonnummers

Voorlopig blijven onze oude telefoonnummers hetzelfde, maar je gaat na het bellen van 088-1188000 een ander keuzemenu horen. Je kunt dan zowel voor vragen over Gapph als Interveste bij ons terecht. Later zullen we ook allemaal hetzelfde nummer gaan gebruiken zodat het nog makkelijk wordt voor opdrachtgevers, bewoners en woningzoekenden. Dat is een van de logistieke stappen en voordelen van het samengaan van de twee bedrijven

Messenger

Uiteraard kun je ons nog steeds ook je vragen sturen via de Messenger service van Interveste. Als je een Facebook of Instagram account hebt kun je hier gebruik van maken. Heb je niet zo’n account? Dan staan onze telefonische hulpdiensten je graag te woord op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.