– Kraakwacht Rotterdam voor tijdelijk leegstaand vastgoed

> Kraakwacht Rotterdam voor vastgoedeigenaars en beheerders


Interveste - De antikraak specialist van Nederland


Tijdelijk beheer leegstaand vastgoed: kraakwacht Rotterdam

Het is steeds weer in het nieuws, de “traditionele” Nederlandse kraker is plaats aan het maken voor georganiseerde buitenlandse krakersgroepen die dankbaar gebruik maken van het Nederlandse fenomeen en de mogelijkheden die de wet biedt. Het bestrijden van kraken van leegstaande panden is dan ook nog steeds een prioriteit en kraakwacht Rotterdam geen overbodige luxe. Overigens is het gevaar van kraak niet het enige; ook brandstichting en vandalisme zijn bij leegstand risico’s van belang. Interveste biedt vastgoed eigenaren en beheerders daarom met kraakwacht Rotterdam een totaaloplossing in tijdelijk beheer en vastgoedbescherming.


Kraakwacht Rotterdam, tijdelijke bewoners en gebruikers

Wat mag u verwachten van kraakwacht Rotterdam? Interveste plaatst tijdelijke gebruikers voor bewoning en soms ook zakelijke gebruikers (startende ondernemers, kunstenaars e.d.) in de leegstaande panden. De preventieve werking die van de bewoning en het gebruik uitgaat in combinatie met 24-uurs beheer zorgt voor vastgoedbescherming die de gebruikelijke risico’s van leegstand zo goed als uitsluit. Wij nodigen u uit verder te lezen in de uitgebreide informatie op deze site, of contact op te nemen voor een afspraak. Wij vertellen u graag - geheel vrijblijvend – over de voordelen van kraakwacht Rotterdam (en in de overige steden en dorpen in Nederland) voor uw situatie.


> Wat zijn de kosten van kraakwacht Rotterdam?


Interveste Kraakwacht Rotterdam, via Vestiging ’s-Hertogenbosch, Adres: Veemarktkade 8, Gebouw J, 5222 AE, ’s-Hertogenbosch.

Stuur ons een bericht