Koop een lot en win een huis

Vakantiehuis Loterij Eenrum

Geen peper- en zoutstel, geen nieuwe vaas, geen pak koekjes. De winnaar van de loterij van VV Eenrum won een compleet vakantiehuis. 

Herken je het verhaal nog? Vorig jaar kon je al een vakantiewoning winnen bij VV Ouwe Syl. Het leverde de Friese club behoorlijk wat geld op en daarmee konden ze heel wat klussen opknappen. Het werd landelijk nieuws, want de hoofdprijs was een vakantiehuis ter waarde van 200.000 euro. Dat konden ze in Eenrum ook! En dus werd ook hier een loterij in het leven geroepen. En het heeft VV Eenrum beslist geen windeieren gelegd, want ze haalden met de loterij maar liefst 400.000 euro op! 

Vakantiewoning, auto of vakantiebon

De voetbalclub verkocht de loten voor 98 euro. De prijzen waren zoals gezegd de vakantiewoning ter waarde van 150.000 euro, een auto (jaja) of een vakantiebon van 1000 euro. Zelfs de derde prijs was dus al zeer interessant.

VV Eenrum wilde met de loting geld inzamelen voor het opknappen van hun sportaccommodaties. Naast hun eigen accommodaties willen ze ook speeltoestellen voor de kinderen uit Eenrum aanschaffen.

Nog maar 4 dagen! Spannend! Doe je ook mee? Steun de VV Eenrum, ga naar www.huisverloting voor alle info, voorwaarden…

Geplaatst door Huisverloting op Maandag 15 oktober 2018

Facebook antwoorden