Antikraak bewoning waarborgt leefbaarheid Haarendael

Antikraak wonen garandeert de leefbaarheid van Haarendael

De antikraak bewoners hebben van Haarendael een gezellige, leefbare omgeving gemaakt waar regelmatig activiteiten georganiseerd worden voor en door bewoners. Zo worden er yogalessen gegeven, wordt er regelmatig samen gegeten en onlangs werd er nog een zeskamp georganiseerd op het terrein. Ontzettend leuke initiatieven die de bewoners dichter bij elkaar brengen.

Haarendael in Haaren is een voormalig zorgcomplex voor mensen met een verstandelijke beperking. Nadat de oorspronkelijke bewoners van Haarendael vertrokken waren, heeft eigenaar Cello Interveste Leegstandsbeheer in de arm genomen om te voorkomen dat Haarendael verpaupert. Momenteel wonen er ongeveer tachtig bruikleners op antikraak basis die ervoor zorgen dat Haarendael een verzorgd complex blijft. Hiermee is de leefbaarheid van het complex gewaarborgd.

Interveste Leegstandsbeheer hanteert een unieke werkwijze die maximale zorg, representativiteit en leefbaarheid van de woonomgeving garandeert. Heeft u leegstand en wilt u meer informatie over Interveste Leegstandsbeheer? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.