Interveste breidt uit naar Aarle-Rixtel!

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Interveste is trots! In samenwerking met Gemeente Laarbeek gaan we een nieuw, uniek project beheren in Aarle-Rixtel. 

Interveste in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel is een dorp, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Aarle-Rixtel is de op één na grootste kern van Gemeente Laarbeek. Er wonen ruim 5.235 inwoners in het dorp, verdeeld over 2.268 woningen. In de omgeving van Aarle-Rixtel heeft Interveste al regelmatig vastgoed mogen beheren, zoals in Beek en Donk of Helmond.

Voormalig schoolpand

Het unieke object dat Interveste gaat beheren voor Gemeente Laarbeek betreft een voormalig schoolpand. Kamers in dit voormalige schoolpand worden aangeboden op basis van antikraak. Er zullen ongeveer negen woningzoekenden in het pand gehuisvest worden. Ook wordt er in het pand één werkruimte in bruikleen gesteld. 

Gemeente Laarbeek in Lieshout

Interveste en Gemeente Laarbeek zijn de samenwerking al eerder aangegaan. In het dorp Lieshout heeft Interveste al enkele mooie twee-onder-een-kap woningen mogen verhuren op basis van bruikleen en antikraak.  

Geïnteresseerd in woonruimte?

Woningzoekenden kunnen via de woonruimtepagina van Interveste direct reageren op het aanbod in Aarle-Rixtel. Ze dienen daarvoor wel een Mijn Interveste account aan te maken. De kosten hiervan bedragen € 20,- per jaar. 

Aarle-Rixtel School
Het betreffende schoolpand in Aarle-Rixtel