Antikraak in Capelle aan den IJssel

Antikraak Capelle aan den IJssel

Interveste is begonnen met een compleet nieuw project in Capelle aan den IJssel en dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan op Facebook. De eerste aankondiging daar is al vele tientallen keren gedeeld. Geen wonder, want antikraak wonen in je eigen appartement kan nu al voor € 95 per maand!

Capelle aan den IJssel (of gewoon Capelle) ligt vlak naast Rotterdam. In de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw groeide de stad enorm. In 1948 woonden er slechts 9000 mensen. in 1969 waren dit er al 25.000 en in 1995 al 61.000. Momenteel heeft de stad zo’n 67.000 inwoners. Velen zijn werkzaam op het nabij gelegen bedrijventerrein Rivium. Hier zijn bijna 12.000 mensen werkzaam. Dat is niet vreemd, want het bedrijventerrein is door de perfecte liggging naast de A16 bijzonder goed te bereiken en telt daarom honderden bedrijven.

Eerste appartementen bewoond

De eerste ruimtes zijn inmiddels al door Interveste antikraakbewoners bewoond. Ook interesse? Bekijk de woningen dan op onze aanbodpagina‘s. Je kunt met een Mijn Interveste account ook direct reageren op de ruimtes. Zo heb je dus nog eerder een nieuwe (tijdelijke) woonruimte!

Facebook antwoorden