Boerderij massaal gedeeld op Facebook

Afgelopen week plaatsten we een boerderij die Interveste gaat beheren op onze site. Zoals we wel vaker doen maakten we hier ook melding van op onze Facebook pagina. Het resultaat: het bericht werd maar liefst in één week tijd bijna 200.000 keer bekeken en ruim 1000 keer gedeeld!

Wieringerwerf-Boerderij-Facebook-postDe boerderij die we plaatsten staat in Wieringerwerf, in de kop van Noord-Holland. De antikraak bewoning gaat enkel om het woonhuis, maar toch maakte het de tongen los omdat de kosten slechts 85 euro per persoon per maand bedragen. Overigens is dit een bedrag wat wij wel vaker vragen voor een bruikleenwoning.

De foto van de boerderij werd ruim 1000 keer gedeeld en we ontvingen meer dan 500 reacties van woningzoekenden. We hebben even flink moeten aanpoten om alle aanmeldingen te verwerken. Inmiddels hebben we genoeg gegadigden die in aanmerking komen het pand te bewonen en bewaken.

Facebook pagina Interveste

Als je ons woningaanbod wilt ontvangen in je mailbox, schrijf je dan in voor onze mailservice. Dit kost eenmalig € 20,-. We plaatsen ook geregeld woningen op onze Facebook pagina. Dus klik op de “vind ik leuk”-knop, dan weet je zeker dat je geen woning meer mist!