Een huis vol eikels

Hoewel de titel anders doet vermoeden, was het hier toch wel degelijk het geval: Dit huis zat écht vol met eikels!

Je kent die programma’s wel van tv waar mensen van alles verzamelen en het niet weg kunnen doen. Zogenaamde ‘hoarders’. Ze hebben een verzamelwoede en zien ook niet direct een manier om er van af te komen. Nick Castro kwam toch wel een bijzonder huis tegen met zo’n hoarder. Hij verzamelde geen kranten, postzegels of lege flessen maar… eikels.

Foto: Nick’s Extreme Pest Control Facebook

Wormpjes

Nick Carter kreeg te horen dat bij een klant kleine wormpjes uit de muur kwamen. Of hij kon achterhalen wat het probleem was en het dan ook verwijderen. In plaats van wormpjes kwam Nick er al snel achter dat de deze wormpjes niet het echte probleem waren. Ze kwamen namelijk uit eikels…duizenden eikels!

Foto: Nick’s Extreme Pest Control Facebook

Woody Woodpecker

Op de Facebookpagina van Nick’s Extreme Pest Control toont Nick dat niet een mens de hoarder was, maar een woodpecker, oftewel specht. De vogel had het voor elkaar gekregen zoveel eikels tussen de muren te brengen dat het genoeg was om acht vuilniszakken mee te vullen. De tussenmuren waren compleet weggehaald door de specht en er waren meerdere gaten in de muren te vinden die daarna ook direct werden gebruikt om de eikels veilig op te bergen.

De buitenkant van het huis was een groot gatenkaas geworden. Tsja… Woody moest ze ergens opbergen. En een oud houten huis bleek een prima prooi hiervoor.

Foto: Nick’s Extreme Pest Control Facebook
Foto: Nick’s Extreme Pest Control Facebook
Facebook antwoorden