EnergieBespaarWijzer

Milieubewust zijn en energie besparen zijn onderwerpen waar veel over gesproken wordt. Ook Interveste levert haar aandeel hier in en biedt haar bewoners al jarenlang de mogelijkheid van groene energie verzorgd door Greenchoice, winnaar van de award ‘beste energieleverancier 2011’.

Ook als je minder milieubewust bent, is het interessant om na te gaan waar je kunt besparen op het verbruik van energie: Het kan namelijk behoorlijk schelen in je portemonnee! Wanneer je bijvoorbeeld de temperatuur in je woning met één graad verlaagt bespaar je al zo’n 6% energie. En als je je bedenkt dat de helft van de energierekening uit verwarmingskosten bestaat, is dat mooi meegenomen. Zo zijn er nog veel meer handige tips die makkelijk uitvoerbaar zijn: het uitzetten van apparatuur in plaats van in de stand-by modus, korter en minder heet douchen, de wasmachine op 40 graden in plaats van 60 graden, etcetera.

Wil je weten hoe milieubewust je eigenlijk leeft en waar je nog kunt besparen, maak dan gebruik van de EnergieBespaarWijzer. Vul de test in en ontvang direct handige tips over energiebesparing.