Het huis van Barbie nu op Airbnb met GRATIS overnachting

De nieuwe Barbie film draait vanaf aankomende week volop in de bioscopen en de marketingmachine erachter draait inmiddels op volle toeren. Zo heeft Ken hoogstpersoonlijk zelf een account aangemaakt op Airbnb om het huis van Barbie beschikbaar te stellen, aangezien ze er even tussenuit is… En het is ook écht beschikbaar!

Barbie, met in de hoofdrollen Margot Robbie en Ryan Gosling, gaat op 19 juli in première. De film draait om Barbie en Ken (Robbie en Gosling) die in de perfect utopische wereld Barbieland, toch niet helemaal perfect blijken te zijn. Daarom worden ze verbannen uit Barbieland en gaan op zoek naar…tsja…naar wat eigenlijk? Het echte leven? Bekijk hier alvast de hele trailer van Barbie:

Interveste  Trailer van Barbie

Barbieland

In Barbieland zijn alle huizen roze en eigenlijk precies zoals het huis van Barbie op Airbnb eruit ziet. Het huis is zelfs voorzien van een glijbaan vanaf het balkon naar het zwembad. In het Barbieland uit de film zien alle huizen er zo’n beetje uit als dit huis in Malibu, Californië

Het huis heeft een prachtig uitzicht over de kustlijn van Malibu, zo zien we in de video hieronder. Eigenlijk is dat al de moeite waard om er eens te verblijven. Voor de rest is er een slaapkamer met een bed en één badkamer. Maar meer hebben Barbie en Ken ook niet nodig natuurlijk.

Interveste  Barbie huis op Airbnb aan Malibu Beach

 

  Welcome to my Kendom!

“Hallo daar, ik ben Ken! Ik leef mijn leven volgens twee B’s: Beach en Barbie. En rolschaatsen (als je de B in rollerBlades meetelt zijn het er dus drie). Ik werk samen met Airbnb en neem het Malibu DreamHouse over terwijl Barbie weg is. Er is zoveel te doen – op sommige dagen weet ik niet zeker wat ik als eerste moet doen. Ik bedoel, pak je golven voor of na het aansteken van de grill? En hoe weet je wanneer je de paarden moet bezoeken? Hoe dan ook, ik ben blij dat je blijft slapen, zodat je alles kunt doen en meer!”

 

 

 

 

Airbnb account Hosted by Ken

Er zullen weinig profielen op Airbnb zijn die zo hun huis proberen te verkopen. Nou ja verkopen. Je kunt er een overnachting winnen. Twee zelfs. Je moet dan wel zelf naar Malibu beach komen. Maar het verblijf is dan gratis. Lees er alles over op Airbnb.

De slaapkamer van het Barbiehuis. Ze is nogal van de paarden en cowboyhoedjes.
De discodansvloer met uitzicht op de oceaan bij Malibu