Huis te koop op begraafplaats

Huis op begraafplaats bij Manchester - Bron: Rightmove.co.uk

Een prachtig monumentaal huis uit 1857 met vier slaapkamers, volledig gerenoveerd, vrijstaand met omliggende tuin en instapklaar voor € 385.000. Dat klinkt toch best aardig he? Van de buren zul je weinig last hebben. Tenminste dat hopen we: Dit huis staat namelijk op een begraafplaats.

Het huis in Atherton (Manchester) werd oorspronkelijk gebruikt door de beheerder van de begraafplaats. Het is volledig opgeknapt maar bevat nog zeer veel losse elementen die dateren uit de tijd dat het huis net was gebouwd. De keuken is modern en stijlvol en het huis is voorzien van mooie houten vloeren op de begane grond. De bovenverdieping is voorzien van hoogpolig tapijt en vanuit de ramen heb je een prachtig zicht…over de begraafplaats.

Overigens toont een studie van HouseSimple aan dat als je huis gesitueerd is naast een begraafplaats in de UK de verkoopprijs 25% lager is dan soortgelijke woningen in de regio.

Tsja. Dat moet je maar willen natuurlijk. We kunnen ons voorstellen dat als je hier gaat wonen je met Halloween op vakantie gaat en dat je voor het donker binnen bent.

Huis op begraafplaats - Bron: Rightmove.co.uk

Het oude raampje op zolder - Bron: Rightmove.co.uk