Interveste In Bedrijf – ondernemen in leegstaand vastgoed

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Er is veel leegstand, er wordt nog meer over gesproken maar er wordt nog niet altijd opgelost. Interveste, specialist in het beheer van leegstaand vastgoed, biedt uitkomst met een hernieuwde dienst: Interveste In Bedrijf – tijdelijke bedrijfshuisvesting voor (startende) ondernemers. Bedrijvigheid in leegstaand vastgoed dus.

Geen onnodige nutskosten, toezicht op ongeregeldheden én een grotere kans op verkoop of verhuur door de leefbaarheid in en rond het pand zijn een aantal van de  voordelen die tijdelijk gebruik van leegstaand vastgoed biedt. Voor de startende ondernemer is dat vooral de vaak grote ruimte voor lage maandelijkse kosten. Voordelen aan beide kanten en dus een optimale oplossing om leegstand tegen te gaan.

Interveste In Bedrijf onderneemt mee, zo zijn een aantal acties in voorbereiding die de ondernemers zullen ondersteunen in hun ondernemen. Daarnaast is er een online ondernemers community, waar bijvoorbeeld kennis gedeeld kan worden en de onderneming gepresenteerd kan worden. Werkruimte, ruimte in uitgaven door lage kosten, ruimte voor publiciteit: Interveste In Bedrijf staat met recht voor Ruimte voor ondernemen!

Geïnteresseerd? Kijk hier voor Interveste In Bedrijf.