Interveste neemt twee schoolpanden in beheer

Zojuist werden er twee voormalige schoolgebouwen in Vught door Interveste in beheer genomen. De twee gebouwen die tot begin van het jaar nog onderdak boden aan vele scholieren gaan nu tijdelijke ondernemers de kans bieden tegen een zeer gunstig tarief de oude klaslokalen te gebruiken.

Naast ondernemers zal er ook een aantal tijdelijke bewoners worden bijgeplaatst. Door de bewoning zal er ook ‘s avonds beveiliging in en om het pand zijn. Al deze geïnteresseerden kwamen vandaag naar Vught alwaar twee medewerkers van Interveste ze opvingen voor een eerste kennismaking.

Wonen of ondernemen in een heel klaslokaal

En de opkomst was groot. Geen wonder want de locatie is werkelijk geweldig. Naast het feit dat je voor slechts € 250,- per maand een groot klaslokaal helemaal tot je beschikking hebt, bevinden de schoolgebouwen zich vlakbij winkelcentrum Moleneindplein. Hier vind je een bijzonder gevarieerd aantal winkels en uiteraard een supermarkt. Parkeerplaatsen zijn er zat, de bushalte vind je om de hoek. Nou ja, noem het maar op: het is er. Er kleeft maar één maar aan het verhaal: de nieuwe bewoners moeten dit weekend nog hun intrede nemen in hun nieuwe ruimtes. Dit was reden voor een enkeling om toch af te haken, want direct weg en naar een nieuwe locatie verhuizen is uiteraard niet voor iedereen weggelegd.

Veel geïnteresseerden

Toch bleven er nog zeer veel mensen die bijzonder graag hun intrek zouden willen nemen in een van de twee panden. Er moest dus uiteindelijk nog een loting aan te pas komen. En hoewel er dus mensen af zouden vallen hebben ze nu als voordeel dat bij de eerstvolgende bezichtiging deze mensen ook direct weer worden uitgenodigd.

Facebook antwoorden