Nieuwe lay-out Interveste aanbod

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Al een aantal jaren kan men een selectie van het Interveste aanbod volgen op de website. Het aanbod werd altijd summier gepresenteerd, zonder bijgevoegde foto’s en details. Dit is nu veranderd. Vanaf vandaag presenteert Interveste het aanbod antikraak kamers, antikraak woningen en tijdelijke huurwoningen met uitgebreide tekst en foto’s. Het aanbod tijdelijke bedrijfsruimte en werkruimte wordt hier op korte termijn aan toegevoegd.

Dat een antikraakorganisatie aanbod op een dergelijke uitgebreide wijze toont is uniek. Interveste hoopt hiermee de woningzoekende nog beter van dienst te kunnen zijn en te helpen om zich een voorstelling te kunnen maken van zijn of haar mogelijk toekomstige woonruime. Ook wordt de gebruikservaring van de website hiermee aanzienlijk verbeterd.

Niet het volledige aanbod van Interveste wordt gepresenteerd op dit platform. Het blijft dus raadzaam om in te schrijven. Dit kost maar EUR 10,00 voor een heel jaar. Het aanbod waarvoor u in aanmerking komt in de regio van uw keuze wordt dan automatisch naar u toegemaild.